زبان کاتلین یک زبان ایستا که توسط برنامه نویسان مستقر در روسیه توسعه داده شده است. کاتلین این قابلیت را دارد تا بر روی ماشین مجازی جاوا اجرا شود. و همینطور می توان به زبان جاوا اسکریپت نیز آن را کامپایل نمود.
کاتلین در سال ۲۰۱۱ توسط کمپانی Jetbrains معرفی شد و اولین ورژن پایدار(Stable) آن در سال ۲۰۱۶ به نام ورژن 1.0 ارائه شد.
سرپرست تیم توسعه دهندگان کاتلین Andrey Breslav بیان داشته که کاتلین یک زبان قدرتمند و شیءگرا است که قصد دارد از جاوا بهتر عمل کند و به برنامه نویسان جاوا اجازه مهاجرت تدریجی به این زبان را بدهد.
در سال ۲۰۱۷ گوگل رسما این زبان را به عنوان زبان دوم برنامه نویسی برای اندروید معرفی کرد.
آمارها نشان میدهند فرآیند رشد دستگاههای اندرویدی که مجهز به پردازندههای قدرتمند و حافظههای بیشتر هستند همچنان ادامه خواهد داشت و در سویی دیگر گوگل نیز به شکل جدی بر توسعه و بهبود عملکردهای سیستمعامل اندروید متمرکز شده است. به همین دلیل نیاز به توسعهدهندگان حرفهای که بتوانند از این منابع به بهترین شکل استفاده کنند روزبهروز بیشتر میشود و اموزش برنامه نویسی اندروید با kotlin توصیه می شود. بهطور خلاصه، بهترین توسعهدهندگان اندرویدی و مهمتر از همه توسعهدهندگان اندروید با بهترین ایدهها که بدون وقفه روی طرحهای خود متمرکز میشوند مورد توجه شرکتها قرار دارند. هیچکس نمیداند برترین توسعهدهندگان اندرویدی در آینده از چه کشوری هستند و چه بسا این توسعهدهندگان تا قبل از ورود به دنیای اندروید حتا یک خط کدنویسی هم انجام نداده باشند. شاید اصلیترین عاملی که باعث شده برنامهنویسی اندروید به یک کار پرمنفعت تبدیل شود به آزاد و رایگان بودن این بستر بستگی دارد. شما میتوانید برنامههای خود را بدون نیاز به مجوز یک شرکت بزرگ سازنده به دلیل رایگان بودن اکوسیستم اندروید توزیع کنید، زیرا هیچکس نمیتواند مانع انجام اینکار شود.
محیط توسعه اصطلاح جامعی است که اشاره به مجموعهای از ابزارها دارد که هر آن چیزی که برای طراحی، تنظیم و آمادهسازی یک برنامه به آن نیاز است را درون خود جای داده است. محیط توسعه یکپارچه مجموعه بزرگ و کاملی از ابزارهای توسعه را همراه با واسطهای برنامهنویسی اندروید در اختیار برنامهنویسان قرار میدهد. این مجموعه غنی بهنام کیت توسعه نرمافزاری (SDK) شناخته میشود. خوشبختانه، در دنیای اندروید بارگیری و نصب یک برنامه واحد دسترسی به تمام آن چیزهایی که نیاز دارید را در اختیارتان قرار میدهد. این برنامه واحد Android Studio نام دارد. اندروید استودیو یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) است که تمامی پیچیدگیهای مربوط به کامپایل کدها و پیوند دادن آنها به واسطهای برنامهنویسی را مدیریت میکند. پس از نصب اندروید استودیو، ما میتوانیم هر کاری که برای ساخت یک برنامه کاربردی باید انجام دهیم را درون این محیط توسعه انجام دهیم و به اندروید استودیو اجازه دهیم پیچیدگیهای مربوط به تبدیل کدها به یک برنامه قابل اجرا را مدیریت کند.
پاسخ ها